Kastamonu Üniversitesi öğrencisi hayatını kaybetti;

Kastamonu Üniversitesi öğrencisi hayatını kaybetti

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Ahmet Hamdi Topal, vefat eden öğrencileri için üzüntü içerisinde olduklarını belirtti....


Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü 1. sınıf öğrencisi Samira Abdishakur Hussein geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Somali uyruklu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık Bölümü öğrencisi Hussein, Kuzeykent Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Dede Mezarlığında defnedildi.

Bir süredir tedavi gördüğü Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşama veda eden 20 yaşındaki Somalili öğrenci, Samira Abdishakur Hussein için için Kuzeykent Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Mehmet Atalan ile Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Dr. Mustafa Öztürk Akcaoğlu, kamu kurumları ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan, üniversiteye eğitim almak için Somali'den gelen İktisat Bölümü 1. sınıf öğrencisi Samira Abdishakur Hussein’in hayatını kaybetmesinden dolayı yaşadıkları üzüntüyü dile getirerek kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ise vefat eden öğrenci Samira Abdishakur Hussein için şunları söyledi; “Hayatının baharında yaşamını yitiren öğrencimiz Samira Abdishakur Hussein kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum