Kastamonu istila altında!;

Kastamonu istila altında!

Kastamonu ciddi bir sorun ile karşı karşıya. Vatandaşlar tedirgin ve yetkililerden çözüm bekliyor...

Kastamonu ilinin genelinde etkili olan ve son zamanlarda artan böcek sorunu, vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerin mutfaklarından oturma odalarına kadar her yerde görülen bu böcekler, özellikle mutfak tezgahlarının üstünde, banyolarda ve lavabolarda ortaya çıkarak rahatsızlık veriyor. Bir vatandaşın çantasından çıkan böcek ise bu durumu daha da vahim hale getiriyor.

Böceklerin hamam böceği benzeri olduğunu ifade eden vatandaşlar, sorunun çözülmesi için yetkililerden yardım istiyor. Yaşanan bu istilaya karşı çözüm bulunması talepleri artarken, Kastamonu sakinleri bu konuda bir adım atılmasını bekliyor.

Yine böcek sorunundan şikayetçi olan bir vatandaş şöyle konuştu: “Böcekler evimizin her noktasında kol geziyor. Lavaboda, koltukta hatta çantamın içinde bile rastladım. Geçen gün çantamı açtığımda içinden hamam böceğine benzeyen ama hamam böceği olmayan bir böcek çıktı. Neye uğradığımı şaşırdım. Sadece benim evimde değil konuştuğum çoğu arkadaşım aynı sorundan bahsediyor. Sürekli elimi kolumu kaşıyorum. Böcekler ısırıyor mu yoksa evde böcek olduğunu bildiğimden psikolojik olarak mı kaşınıyorum bilmiyorum ama yetkililerden biran önce çözüm bekliyoruz.” dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum