Yurdum GSK, Adana'dan galibiyetle döndü;

Yurdum GSK, Adana'dan galibiyetle döndü

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Kastamonu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü, deplasmanda Seyhan Belediyespor’u 52-98 mağlup etti...

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Kastamonu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü, deplasmanda Seyhan Belediyespor’u 52-98 mağlup etti.

Kastamonu Yurdum, ligin 3'üncü haftasında Menderes Spor Salonu'nda Seyhan Belediye ile mücadele etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Yurdum oldu. Arka arkaya bulduğu sayılarla ilk periyodu 15-25 Kastamonu ekibinin üstünlüğüyle sonlandı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Yurdum GSK, 17-19 sayı atışı sonrasında ilk yarı 32-44’lük skorla önde tamamlandı. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde ise baskın oyunuyla maça ambargo koyan Yurdum, 14-28 skor kaydetti. Son periyotta da etkinliğini devam ettiren kırmızı beyazlılar, 6-26'lık farklı skor yakalayarak mücadeleyi 52-98 kazandı. Bu sonuçla birlikte Yurdum GSK, 6 puanla grubunda ikinci sıraya yükseldi. Seyhan ise 2 puanda kalarak 7'nci sıraya geriledi.

HAFTAYA ANKARA ANADOLU'YU AĞIRLAYACAĞIZ

Yurdum GSK, ligin dördüncü haftasında ise Hüsnü Tandoğan Spor Salonu'nda Ankara Anadolu Basket’i konuk edecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum