Ekmekçi'den  Kastamonu'da yapılacak miting için açıklama;

Ekmekçi'den Kastamonu'da yapılacak miting için açıklama

....

AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci “10 Aralık İlk Türk Kadın Mitingi”nin 104’üncü yılını anlamına yakışır en görkemli şekilde kutlamak hedefinde olduklarını kaydetti.

“Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’a dosyamızı sunduk ve yakın ilgisini gördük” diyen Ekmekci, “Kastamonu’daki tüm kesimlerin işbirliği, istişaresi ve ortak aklı ile kahraman kadınlarımızın anısını bir kez daha vefa ile yaşatacağız.” dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, “10 Aralık İlk Türk Kadın Mitingi”nin 104’üncü yıldönümü kutlama programı hazırlıklarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

“HALİL ULUAY VEKİLİMİZ İLE EN GÖRKEMLİ PROGRAMIN OLUŞMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Milletvekili Halil Uluay ile birlikte “10 Aralık İlk Türk Kadın Mitingi” 104’üncü anma programına ilişkin birlikte çalıştıklarını belirterek: “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ile görüştük ve dosyamızı sunduk. Sayın Bakanımızın yakın ilgisini gördük. Geçtiğimiz yılki programda olduğu gibi bu yıl da bakanlığımızın desteğini alacağız. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Türkiye Yüzyılı’nda, 10 Aralık İlk Türk Kadın Mitingi’ni en kapsamlı ve görkemli şekilde kutlayacağız. Kastamonu’ya olan yakın ilgisi ve desteğinden dolayı Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’a kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

“TBMM’NİN HER PLATFORMUNDA TANITIMINI SÜREKLİ YAPIYORUZ”

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, “10 Aralık İlk Türk Kadın Mitingi” tanıtımını TBMM’nin her platformunda yapmayı sürdürdüklerini ifade ederek: “Üyesi bulunduğum ‘Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK)’ toplantısında komisyon üyesi milletvekillerimize bu konuda bilgilendirmede bulundum ve 10 Aralık’ta Kastamonu’ya davet ettim. Komisyon Başkanı Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek başta olmak üzere üyelerimizin gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederim.

 İstanbul Milletvekilimiz Doç. Dr. Sayın Hulki Cevizoğlu ile dosyamızı paylaştım. Lise eğitiminin bir bölümünü Abdurrahmanpaşa Lisesi’nde yapan Sayın Cevizoğlu’nun biliminsanı kimliği ile duyduğu mutluluk bizi ayrıca gururlandırdı. İlimiz ve ülkemiz adına son derece kıymetli olan bu günü ecdadımıza en layık şekliyle kutlamak için var gücümüzle hazırlıklarımızı yapıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu. 

 


 

 

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum