Kastamonu'da İŞKUR nerede? İŞKUR'a nasıl gidilir?;

Kastamonu'da İŞKUR nerede? İŞKUR'a nasıl gidilir?

Kastamonu'da İŞKUR, Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak No:27 adresinde bulunmaktadır. İŞKUR'a gitmek için toplu taşıma araçlarını veya özel aracınızı kullanabilirsiniz....

Kastamonu'da İŞKUR, Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak No:27 adresinde bulunmaktadır. İŞKUR'a gitmek için toplu taşıma araçlarını veya özel aracınızı kullanabilirsiniz.

Toplu taşıma ile İŞKUR'a nasıl gidilir?

Kastamonu'da İŞKUR'a gitmek için belediye otobüslerini kullanabilirsiniz. Kastamonu Belediye otobüsleri, İŞKUR'un bulunduğu Kuzeykent Mahallesi'ne gitmektedir.

 

Özel araç ile İŞKUR'a nasıl gidilir?

Kastamonu'da İŞKUR, şehir merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıktadır. Özel aracınız ile İŞKUR'a gitmek için tabelaları takip ederek Kuzeykent Mahallesi'ne girmeniz gerekmektedir. İŞKUR tabelasını da takip ederek İŞKUR binasına ulaşabilirsiniz.

 

İŞKUR'a nasıl başvurulur?

İŞKUR'a iş başvurusu yapmak için iki yol bulunmaktadır. Birincisi, İŞKUR internet sitesi üzerinden online başvuru yapmaktır. İkincisi ise, İŞKUR il müdürlüğüne giderek şahsen başvuru yapmaktır.

İnternet üzerinden başvuru yapmak için iskur.gov.tr adresine girmeniz ve "İş Arayan" bölümünden "Üye Ol" butonuna tıklamanız gerekmektedir. TC kimlik numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra, iş ilanlarını inceleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Şahsen başvuru yapmak için ise, İŞKUR il müdürlüğüne giderek kimliğinizi ve özgeçmişinizi teslim etmeniz gerekmektedir. İŞKUR danışmanları, sizin için uygun iş ilanlarını belirleyecek ve başvuru sürecini sizinle birlikte yürütecektir.

 

İŞKUR'un sunduğu hizmetler nelerdir?

İŞKUR, iş arayanlara ve işverenlere çeşitli hizmetler sunmaktadır. İş arayanlara sunulan hizmetler arasında iş arama, meslek kursları, işsizlik sigortası, iş ve meslek danışmanlığı gibi hizmetler bulunmaktadır. İşverenlere sunulan hizmetler arasında işgücü talebi, işbaşı eğitim programları, teşvikler ve destekler gibi hizmetler bulunmaktadır.

 

İŞKUR'un hizmetlerinden yararlanmak için İŞKUR il müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum