Vidinlioğlu, Hazerbey öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı;

Vidinlioğlu, Hazerbey öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı

......

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Hazerbey Koleji’nin kuruluşunun 10’uncu yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kariyer Günleri” konulu konferansta öğrencilerle buluştu.

Ali İhsan Hazer Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta Başkan Vidinlioğlu, kariyer yaşamı ve öğrencilik yıllarıyla ilgili bilgiler verdi. Kastamonu tarihi, doğal ve kültürel güzellikleriyle ilgili bilgilerin de verildiği konferansta Vidinlioğlu, Belediye başkanlığı süresince çocuklar için yaptığı çalışmalarla ilgili de öğrencileri bilgilendirdi.

HAZER: “ÖĞRENCİLERİMİZİN ONUN KARİYERİNDEN FEYZ ALMASINI SAĞLAMAK İSTEDİK”

Konferans sonunda öğrencilerle fotoğraf çektiren Vidinlioğlu’na Hazerbey Koleji Kurucu Genel Müdürü Orhan Hazer tarafından plaket takdim edildi. Orhan Hazer, yaptığı açıklamada “Sayın belediye başkanımızı öğrencilerimizle buluşturmak, öğrencilerimizin onun kariyerinden feyz almasını sağlamak istedik. Öğrencilerimizin öncelikle kendi illerini öğrenmelerini, gelecekte de ilimize hizmet eden vefalı nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Sayın başkanımıza bizleri onurlandırdıkları için Hazerbey Koleji adına teşekkür ediyoruz” dedi. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum