Rektör Uzun, TÜGVA'nın misafiri oldu;

Rektör Uzun, TÜGVA'nın misafiri oldu

TÜGVA Kastamonu Üniversite Koordinatörlüğü ve Kastamonu Üniversitesi Yeniler Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “Kariyer Söyleşileri” programı kapsamında Bartın Üniversitesi Rektörü Orhan Uzun’un konuşmacı olarak katıldığı “Akademik Kariyer: Fırsatlar ve Zorluklar” adlı konferans Muhammed İhsan Oğuz İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti....

Programa Bartın Üniversitesi Rektörü Orhan Uzun, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan, Akademisyen ve  öğrenciler katılım sağladı.

 

Bartın Üniversitesi Rektörü Orhan Uzun, Kastamonu Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Üniversitenin Yeniler Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen konferansa konuşmacı olarak katılan Rektör Uzun, öğrencilere 'bilgi toplumundan bahsetti ve nitelikli ve doğru bilgiyi seçmenin yollarını kendi deneyimleri ile birlikte öğrencilerle paylaştı. Yabancı dil bilmenin önemine vurgu yapan Uzun'a Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal tarafından hediye takdim edildi.

 

Konferansın ardından Kastamonu Üniversitesi Rektörü Ahmet Hamdi Topal, Rektör Uzun'a; Kastamonu Açıksöz Gazetesi'nde İstiklal Marşı'nın yayınlandığı 21 Şubat 1921 tarihli sayısını hediye etti.

Kariyer Söyleyişileri hakkında açıklamada bulunan TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen, geleceğimiz olan genç kardeşlerimizin her alanda kendilerini yetiştirip vatana ve millete hayırlı olmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, Ortaokul Lise. Üniversite ve Kadın Aile Koordinatörlüğü olarak Kastamonu İl merkezinde ve ilçelerinde vakıf çalışmalarına devam edeceğin

 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum