KPSS şartsız kadrolu memur alımı başladı;

KPSS şartsız kadrolu memur alımı başladı

....

TÜBİTAK bünyesinde 2 farklı ünvanda olmak üzere kamu memur alımı başvuruları açıklandı. TÜBİTAK’da çalışmak için gerekli şartları ve tüm süreci bu haberimizde bulabilirsiniz.

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığınca yeni kadrolu memur alımı açıklandı. Tübitak Genel Sekreter Yardımcılığı (Gebze) bünyesinde görev yapmak üzere (kadrolu personel) çalışan istihdam edilecektir. Kadrolu statüde 2 unvan memur alımı başladı.

KAMU MEMUR ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

HANGİ BÖLÜ MEZUNLARI BAŞVURU YAPABİLİR?

1 İşyeri Hekimi alımı için Tıp Fakültesi mezunu olmak, Devlet Hizmet Yükümlülüğünü tamamlamış ve 2 yıl işyeri hekimi olarak çalışmış olmak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından onaylı İşyeri Hekimliği Belgesine sahip olmak gerekmektedir.

2 Teknik ve Destek Personeli (İş Güvenliği Uzmanı) alımı için Mühendislik bölümleri, Teknik Eğitim Fakültesi bölümleri, Fizik, Kimya, Biyoloji veya İş Sağlığı ve Güvenliği Programı bölümlerinden herhangi birini bitirmiş olmak gerekiyor. İş sağlığı ve güvenliği alanında en az 3 (üç) yıl mesleki tecrübe sahibi olmak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından geçerli geçerli A, B veya C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesine sahip olmak gerekiyor.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURU SÜRECİ

Tübitak bünyesinde İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi kariyer internet adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Son başvuru tarihi 25 Ekim 2023 tarihi olarak açıklandı. 

Kaynak: Kamu Personeli

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum