Kastamonuspor taraftarından büyük karşılaşmaya davet;

Kastamonuspor taraftarından büyük karşılaşmaya davet

Kastamonuspor Taraftarları, Kastamonuspor'un Somaspor ile gerçekleştireceği karşılaşmaya Kastamonu halkını davet etti. Kastamonuspor taraftarlarından yapılan açıklamada; " Bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmamak için bütün herkesi maça davet ediyoruz. Unutmayın başka Kastamonuspor yok!" denildi....

ERİŞ; "ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR AMA BU ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN TABİ Kİ GELİRİZ"

Kastamonuspor Pazar günü Somaspor ile sahaya çıkacak. Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Somaspor ile karşılaşmanın zorlu bir mücadele olacağını vurgulamıştı. Teknik Direktör Eriş açıklamasında; "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Kesinlikle oynadığımız takımlar içerisinde belki de coşkusu en yüksek yakın teması en çok oynayan dayanıklılığı en çok olan ve sahada büyük bir mücadele içerisinde olan bir takım var karşımızda. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Bu yolda çok mücadeleler geçecek, mücadeleler verilecek. İşte o mücadelelerden bir tanesi de Soma maçı olacak. Bu anlamda zor bir maç bizi bekliyor ama bu zorluğun üstünden tabii ki geliriz. Biz öyle bir takımız, biz rakip gözetmeksizin herkese saygı duyan, takdir eden ama kendi bildiği yoldan da asla vazgeçmeyen bir grubuz. O yüzden de bu zorlu müsabakaya 3 puanla ayrılmak istiyoruz" demişti.

"BELEDİYE VE KAYMAKAMLIKLARDAN TARAFTARLARIMIZ İÇİN OTOBÜS KALDIRMALARINI RİCA EDİYORUZ"

Kastamonuspor taraftarları, tüm Kastamonu'yu takımı yalnız bırakmamaları adına çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "8 Ekim Pazar Günü Sahamızda Somaspor ile karşılaşacağız.  Bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmamak için bütün herkesi maça davet ediyoruz.  Özellikle ilçelerimizden belediye ve kaymakamlıklarımızdan taraftarlarımız için otobüs kaldırmalarını rica ediyoruz. Unutmayın Başka Kastamonuspor yok."


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum