Hedef, hedef büyütüyor;

Hedef, hedef büyütüyor

Türkiye genelinde 3’üncü, Batı Karadeniz’de ilk sırada…...

Kastamonu Hedef Yapı Market; KOSGEB tarafından hazırlanan ve işletmelerin Türkiye geneli ve sektördeki konumunu, son 5 yıllık dönemdeki performansını, mali durumunun yıllar itibarıyla gelişimini, finansal bilgileri sektör ortalamaları ile birlikte gösteren İşletme Değerlendirme Raporu’na (İDR) göre, Türkiye genelinde 3’üncü, Batı Karadeniz’de ise ilk sırada yer aldı.

TÜRKİYE’DE KENDİ SEKTÖRÜNDE 6. SIRAYA YÜKSELDİ

Findeks ve KOSGEB işbirliği ile elektronik ortamda yayınlanan 2022-2023 yılı raporuna göre Hedef Yapı Market, yaptığı net satışlar ile Türkiye’de 1986 mağaza içerisinde üçüncü, Batı Karadeniz Bölgesinde de 220 mağaza arasında ilk sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Raporda yer alan aktif büyüklük kategorisinde ise Hedef Yapı Market, Türkiye’de kendi sektöründe 6. sıraya yükseldi.


EYNİHAN: “HEDEFİMİZ TÜM TÜRKİYE”
Raporla ilgili değerlendirmede bulunan Hedef Ticaret Genel Müdürü Hasan Bülent Eynihan; ”Karadeniz’in en büyük yapı marketi sloganıyla çıktığımız yolda, her geçen sene büyüme oranlarımız ve net satışlarımızla hedefimizin bölge dışında tüm Türkiye olduğunu düşünüyoruz. Ürün çeşitliğimiz, profesyonel yaklaşımlarımız ve müşteri dostu politikalarımızla her geçen gün hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 ŞİRKETİ ARASINA GİRMEYİ BAŞARMIŞTI
Hedef Yapı Market, Hedef Tarım Market ve ciftciburada.com gibi mağazaları içinde barındıran Hedef Ticaret, 2011-2013 yıllarında da benzer bir başarıya imza atmış ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliği ile gerçekleştirilen araştırma sonucunda Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girmeyi başarmıştı. 


Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum