Özel Kalem ve Encümen Müdürlüğü bütçeleri belirlendi;

Özel Kalem ve Encümen Müdürlüğü bütçeleri belirlendi

İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantıları devam ediyor. Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirilen Kasım ayı toplantılarının 14’ncü birleşiminde 3 gündem maddesi görüşüldü....

6 ADET İTFAİYE ÖNCÜ KURTARMA ARACI ALINACAK

Gündemin ilk maddesinde afet ve acil durumlar ile sivil savunmaya hazırlık amacıyla ihtiyaç duyulan araç, gereç, mal ve malzemelerin teminine yönelik yatırımlar kapsamında, ihtiyaç duyulan 6 adet itfaiye öncü kurtarma aracının alınabilmesi için, meclis kararı alınması hakkındaki İl Özel İdaresinin ilgili teklifi görüşüldü. Söz konusu teklif meclisin oylamasına sunularak oy birliğiyle kabul edildi.

Diğer gündem maddesinde İl Özel İdaresi gider bütçesinin Genel Sekreterlikkurumsal kodu altında, bakanlıklardan gelen ve İl Özel İdaresi tarafından kurumlara gönderilenilan ödeneklerin 2021 mali yılı sonu itibariyle cari olanlarının, Destek Hizmetleri Müdürlüğü bütçesine; alım, bakım ve onarım ödeneklerinin ise Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü’nün bütçesine aktarılması hakkındakiİl Özel İdaresi’nin ilgili teklifi görüşüldü. Söz konusu teklif meclisin oybirliğiyle kabul edildi.

ÖZEL KALEM’E 550 BİN TL, ENCÜMEN’E 348 BİN TL

Gündemin son maddesinde, İl Özel İdaresi’nin 2022 Yılı Gider Bütçesi Encümen Müdürlüğü, Özel Kalem bölümleri görüşüldü. Encümen Müdürlüğü’ne 2022 yılı gider bütçesi 348 bin 200 TL, Özel Kalem 2022 gider bütçesi de 550 bin TL olarak meclisin bilgisine sunuldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum