"Kastamonu'nun desteğine layık olmaya çalışıyoruz";

"Kastamonu'nun desteğine layık olmaya çalışıyoruz"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Tosya Adalet Sarayı'nın açılışını yapmak üzere Kastamonu'ya geldi. Tosya'da gerçekleştirilen açılış sonrasında Kastamonu Valiliği'ni ziyarete den Bakan Tunç burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tunç açıklamasında; "Cumhurbaşkanımız Kastamonu'ya Çok önem veriyor. Son seçimlerde Kastamonu'muz çok yüksek oranda Cumhurbaşkanımıza destek verdi. İnşallah o desteğe layık olabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi....

"VATANDAŞLARIMIZA YARGI HİZMETLERİNDE EN ETKİN EN ADİL BİR ŞEKİLDE YARARLANMAK NASİP OLUR"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Kastamonu Valiliği'nde yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bugün Kastamonu'dayız. Sabah Tosya ilçemizdeydik. Tosya'da yapımı tamamlanan Tosya Adalet Sarayı'nın açılışını gerçekleştirdik. Tosyalı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tosya'ya yakışan mimaride, Tosya'ya yakışan renkleri taşıyan önemli bir yatırım oldu. İnşallah içerisinde de vatandaşlarımıza, yargı hizmetlerinde en etkin en adil bir şekilde yararlanmak nasip olur. Orada çalışan Adliye personeline, hakim ve savcılarımıza avukatlarımıza tüm Tosyalı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.


"BUGÜNE KADAR KASTAMONU'YA 40 MİLYARI AŞAN YATIRIM YAPTIK"

Açılış sonrasında Kastamonu'ya geldiklerini belirten Bakan Tunç; "Valimizle birlikte milletvekillerimiz ile birlikte Kastamonu'da gerçekleştirilen önemli yatırımlar var, onları yeniden değerlendirme fırsatı bulduk. Bakanlığımıza ait bitmiş yatırımlar var.  Kastamonu Adliyemiz 2010 yılında tamamlanmıştı. Taşköprü Adliyemiz 2015'te, İnebolu Adliyemiz 2019 yılında ve bugün de açılışını yaptığımız Tosya Adliyemiz tamamlanarak hizmete girdi. Adalet binalarımızla ilgili olarak önemli bir sıkıntımız yok Kastamonu'da. Diğer yatırımlarımız da vakit kaybetmeden devam ediyor. Bugüne kadar Kastamonu'ya hizmetlerimiz döneminde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 40 milyarı aşkın, tabii bu güncel rakamlar değil, güncellendiğinde daha yüksek bir rakam çıkabilir. 40 milyara aşkın yatırım kazandırdık. Şu an devam eden 40 milyar civarında yeni yatırım ve projeler var. Bunlar da hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.


"CUMHURBAŞKANIMIZ KASTAMONU'YA ÇOK ÖNEM VERİYOR "

Bakan Tunç akabinde lise ve ortaokul hayatının Kastamonu'da geçtiğini dile getirerek;  "Benim ortaokul ve lise hayatım Kastamonu'da geçti. Kastamonu Göl Öğretmen Lisesi mezunuyum. Burada çok dostlarımız var, arkadaşlarımız var, öğretmenlerimiz var... Nasrullah Cami'nden buraya kadar yürürken onlarla karşılaşmanın mutluluğunu yaşadık. Gerçekten Kastamonu tarih kenti, turizm kenti, kültür kenti, kadim bir şehir. O nedenle ülkemizin çok önemli bir değeri Kastamonu'muz. Onun için hükümetimiz Cumhurbaşkanımız Kastamonu'ya çok önem veriyor. Özellikle sizlere de selamları var. Son seçimlerde Kastamonu'muz çok yüksek oranda Cumhurbaşkanımıza destek verdi. Buradan şükranlarımızı ifade ediyoruz. İnşallah o desteğe layık olabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum