Belediye Başkanı yardım kampanyası için canlı yayın açtı;

Belediye Başkanı yardım kampanyası için canlı yayın açtı

....

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, SMA hastası Mehmet Aslan Özcan için başlatılan yardım kampanyasına destek olmak amacıyla sosyal medyada SMA hastası Mehmet Aslan Özcan'ın ailesi ile birlikte canlı yayın açtı.

Cideli ailenin çocuğu SMA Tip2 Ölümcül Kas Hastası Mehmet Aslan Özcan için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı.

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, yardım kampanyasına destek olmak amacıyla SMA hastası Mehmet Aslan Özcan'ın ailesi ile birlikte sosyal medyada canlı yayın açtı

Başkan Mutlu, bugüne kadar SMA hastası Mehmet Aslan Özcan için birçok paylaşımda bulunmuştu. En son yaptığı paylaşımda "Sevgili Cideliler, sizlerin karşısına Belediye Başkanı olarak değil bir insan, bir baba olarak çıkıyorum. Cide'nin öz evladı Mehmet Aslan Özcan için birlik olalım." diyerek minik Mehmet Aslan'a destek olmak amacıyla bir kermes açacaklarını duyurdu.

29 Eylül Cuma günü (bu gün) Cide Belediyesi organizasyonluğunda açılacak kermeste Cideli vatandaşların gönüllü olarak hazırladıkları ürünler satışa çıkarılacak ve oradan elde edilen gelir SMA hastası Mehmet Aslan Özcan'ın tedavisi için bağışlanacak.

Başkan Mutlu: Anlamlı programa dahil olmak isteyenleri 29 Eylül Cuma günü saat 11.00 ile 15.00 arasında pazar yerinde açılacak kermese davet etti.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum