KASMEK'te ahşap restorasyon uygulamaları başladı;

KASMEK'te ahşap restorasyon uygulamaları başladı

Kastamonu Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KASMEK) bünyesinde açılan ahşap restorasyon kursu ile Kastamonu ahşap oyma sanatının gelişmesi ve ahşap kültürünün nesilden nesile aktarılması amaçlanıyor...

Kastamonu Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KASMEK) bünyesinde açılan ahşap restorasyon kursu ile Kastamonu'da ahşap oyma sanatının gelişmesi ve ahşap kültürünün nesilden nesile aktarılması amaçlanıyor. Ahşap restorasyon kursu ile teorik eğitimlerini tamamlayan kursiyerler, Kastamonu Belediyesi tarafından hazır hale getirilen ahşap atölyesinde ahşap oyma sanatıyla ilgili ilk uygulamalı eğitimlerini aldı.

KASMEK’te ayrıca; Robot Uygulamaları, Arduino Devreleri ve Tasarımı, Satranç Başlangıç Düzeyi, Zeka Oyunları Başlangıç Düzeyi, Ut Eğitimi, Gitar Eğitimi (Popüler Gitar), Piyano Eğitimi 1, Ahşap Restorasyonu, Bağlama, Türk Sanat Müziiği ve Web Uygulamaları Geliştirme kursları da veriliyor. KASMEK, Halk Eğitim Merkezi’yle yapılan protokol çerçevesinde kesin kayıt yaptıran 550 kursiyere hizmet veriyor.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum