Kastamonu okullarında yürek ısıtan "Kardeşlik Köprüsü";

Kastamonu okullarında yürek ısıtan "Kardeşlik Köprüsü"

....

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu ve Kuzyaka İlk/Ortaokulu "Kardeş Okul" projesi kapsamında bir araya geldi. Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri; hazırladıkları 8.Sınıf LGS hazırlık ve "100 Temel Eser"den oluşan setleri, Kuzyaka İlk/Ortaokulu öğrencilerine hediye etti. Anlamlı proje, yürekleri ısıttı.

 Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, "Kardeş Okul" projesi kapsamında hazırladıkları 8.Sınıf LGS hazırlık ve "100 Temel Eser"den oluşan setler okul müdürü Halit Özden ve Müdür Yardımcısı Erdal Kömürcü tarafından Kuzyaka İlk/ Ortaokuluna teslim edildi.

"YALNIZ TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VAR: ÇALIŞKAN OLMAK"

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullar kapsamında Şehit Şerife Bacı Ortaokulu tarafından temin edilen Kaynak ve okuma kitaplarının dağıtımında öğrencilere konuşan Şehit Şerife Bacı Ortaokulu Müdürü Halit Özden:

"Bizler, siz ülkemizin geleceği olan sevgili gençlerden beklentimiz çok çalışmanız. Sizlerdeki çalışma azim ve gayret var oldukça bizler de sizlerin her türlü istek ve eksikliklerini karşılama noktasında daima yanınızda olacağız. Ulu Önder Atatürk'ün "Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak" veciz sözünün sizlerde somutlaşması ve vücut bulması bizlerin tek isteği ve temennisidir" dedi.

"DAHA BAŞARILI OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ"

Kuzyaka İlk/Ortaokulu Müdürü İrfan Konuşoğlu ise şu ifadelere yer verdi:

"Öğrenci, öğretmenlerimiz ve bizler, sizlerin bu örnek çaba ve gayretlerini gördükçe daha başarılı olmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Kitap ve kaynak noktasında ihtiyacımız vardı. Bu ihtiyacımıza kısa sürede cevap verdiğiniz için sizlere ve sizlerin şahsında tüm Şehit Şerife Bacı ailesine  şahsım ve okulum adına çok teşekkür ediyorum." dedi. Bu tür çalışmaların artarak devam etmesi dilek ve temennileri dile getirildi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum