Eriş: 'Mesele sadece puan değil, büyük hedeflerimiz var’;

Eriş: 'Mesele sadece puan değil, büyük hedeflerimiz var’

......

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında sezonun 6. haftasında oynanacak Iğdır Futbol Kulübü maçı ve geride kalan 5 haftaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Rakibin kim olduğundan bağımsız kendi oyun anlayışlarını sahaya yansıtarak kazanmak istediklerini, vurgulayan Eriş, şunları kaydetti; “Ara vermek avantaj mıdır dezavantaj mıdır çok önemsemeyen biriyim. Ama doğrusunu söylemek gerekirse biz bu arayı gribal enfeksiyon olan arkadaşlarımızın iyileşmesi noktasında olumlu değerlendirdik. Çok şükür toparlandılar, antrenmanlarımıza eksiksiz bir şekilde devam ediyoruz. BAY geçtiğimiz haftada bizim gibi üst sıralara oynayan takımların kazanmasıyla, artık bazı takımların yavaş yavaş ağırlığını koyduğunu ve ligin seyrini aşağı yukarı gördük. Bu hafta da lig değeri hem ekonomik anlamda hem de futbolcu geçmişi anlamında çok kaliteli bir kadroya karşı oynayacağız. Biz de çok kaliteli, iyi bir kadroyuz. Hiç kimseden çekinmiyoruz. Sadece puan kazanmak için mücadele eden değiliz, büyük hedefler peşindeyiz. Büyük hedefler de büyük bedeller ödetir biz de bu bedeli ödemek istiyoruz. Bu takımın hedefe gitmesi için büyük mücadele veriyoruz.”

“RAKİP NE OLURSA OLSUN BİZİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR”

“Iğdır’dan galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz. Iğdır’ın iyi takım olması, iyi oyunculardan oluşması, ekonomisinin çok yüksek olması bizi hiç ilgilendirmiyor. Rakip ne olursa olsun bizi hiç ilgilendirmiyor. Onların da zaafları var, eksikleri var. Saha içinde bunlardan faydalanabildiğimiz kadar faydalanmayı bekliyoruz. Takım olarak ne oynayacağımızı düşünüyoruz, nasıl oynamamız gerektiğini hesaplıyoruz. Birkaç taktiksel anlayışımızı yerleştirmeye çalışıyoruz. Umarım istediklerimiz sahaya yansır ve umarım kazanan GMG Kastamonuspor olur. Çok güzel etkinlikler yapıyoruz, güzel birliktelikler sağlıyoruz. Ümit ediyorum ki ilerleyen zamanlar GMG Kastamonuspor adına çok daha iyi bir futbol kulübü olma yolunda olduğunu gösterecek.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum