Kastamonu'da yaz resmen bitti! Yarın etkisini gösterecek;

Kastamonu'da yaz resmen bitti! Yarın etkisini gösterecek

....

Hoş geldin sonbahar! Marmara, Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz için serin ve yağışlı hava geliyor

El Nino hava sisteminin etkisi ile birlikte sıcaklıklar hızla düşmeye devam ediyor. Kastamonu, İstanbul, Ankara ve Trabzon gibi şehirlerde sıcaklıklar 4-6 derece birden düşmüş durumda. Ancak beklenen yağışlar bir türlü etkisini göstermiş değil. Vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Marmara, Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz için tarih verildi. Beklenen yağışlar geliyor!

Ekim ayına sayılı günler kala etkisini gösteren serin hava tüm yurdu ele geçirmiş durumda. Sıcaklıklar 4-6 derece birden düştü ancak beklenen yağışlar bir türlü etkisini göstermedi. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere kuraklık alarmı verilirken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl? Hangi illerde yağış bekleniyor?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Hoş geldin sonbahar! Marmara, Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz için tarih verildi.  Serin ve yağışlı hava geliyor.

Kastamonu'da 28 Eylül (yarın) tarihinden itibaren yağışlar etkisini gösterecek. Yağışlar Cumartesi günü etkisini arttıracak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum