Kastamonu'nun o İlçesinde TRT Belgesel çekimleri;

Kastamonu'nun o İlçesinde TRT Belgesel çekimleri

....


Cide Yerel Eylem Grubu belgesel oluyor...

 

T.C. Tarım Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü AB Yapısal Uyum Otoritesi ve TRT iş birliği çerçevesinde birinci ayağı Belçika Brüksel’de gerçekleşen ve ikinci ayağı Cide Yerel Eylem Grubu Derneği alanında bulunan; Cide, Pınarbaşı ve Şenpazar ilçelerinde yapılan başarılı çalışmaların belgesel haline getirilmesiyle devam eden çekimlerin sonuna gelindi.

 

TRT ekibi tarafından çekilen ve ilerleyen günlerde TRT Belgesel kanalında yayınlanacak olan belgesel; Belçikalı ve İtalyan misafirlerin karşılanması, iyi uygulama örnekleri proje ziyaretleri, halk oyunları, yöresel yemeklerin ikramı ve doğal güzelliklerin çekimi ile sona erdi.

 

Cide Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Serdar Kaptan : "Bu projenin hayata geçirilmesini sağlayan Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde hemşehrimiz ve Bakanımız İbrahim Yumaklı beyefendiye, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu nezdinde Başkanımız  Dr. Ahmet Abdullah Antalyalı beyefendiye ve Kastamonu İl Koordinatörümüz  Ahmet Kuyulu beyefendiye, katkılarından dolayı Cide Kaymakamı Tuncay Karataş beyefendiye, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar'a şükran ve saygılarımızı sunarız." dedi.





 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum