Kastamonu'daki okul müdürlerine sınav bilgilendirmesi;

Kastamonu'daki okul müdürlerine sınav bilgilendirmesi

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda ortaokul müdürleri ile ölçme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi....


Şube Müdür Mehmet Sait Aydın başkanlığında yapılan toplantıya Şube Müdürü Adem Türkmenoğlu, Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdür Cihan Gülgün ile il merkezindeki ortaokul müdürleri katılım sağladı.  Toplantıda Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Cihan Gülgün tarafından yapılan sunumda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğinde belirtilen hususlara göre 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda okullarda yapılacak yazılı, sözlü ve uygulamalı yapılacak sınavların nasıl gerçekleştirileceği, sınav takviminin nasıl işleyeceği vb. hususlar konusunda ortaokul müdürleri bilgilendirildi.

Sunum bitiminde okullarda yapılacak sınavların, ölçme ve değerlendirme işlemlerinin amaca hizmet etmesini sağlamak ve yeni yönetmelikte belirtilen konularla ilgili uygulama birliği sağlamak için yapılacak olan bilgilendirme toplantılarının farklı türdeki kurum müdürleriyle devam edeceği belirtildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum