Milletvekillerinden Tosya çıkarması: "Gözbebeğimiz Tosya'dayız";

Milletvekillerinden Tosya çıkarması: "Gözbebeğimiz Tosya'dayız"

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekci ve Halil Uluay, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İlçe ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün Taşköprü ilçesini ziyaret eden Milletvekilleri bugün Tosya ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Ekmekci ziyarete ilişkin; 'Gözbebeğimiz Tosya'dayız" ifadelerine yer verdi....

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekci ve Halil Uluay Tosya ilçesini ziyaret etti.



EKMEKCİ; "EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞIYORUZ"

AK Parti Milletvekilleri ilk olarak AK Parti Tosya İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci;  "Günlerden Pazartesi. Gözbebeğimiz Tosya'dayız. İlçe teşkilatımızdayız. İlçe Başkanımız Hasan Mete Dikişçi, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sevgi Cınbar, yönetim kurulumuz ve teşkilat üyelerimiz ile toplantımızı gerçekleştirdik. Elbirliğiyle çalışıyoruz" dedi.


"SANAYİCİLERİMİZLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

Akabinde Tosya Organize Sanayi Bölgesi ziyaret edildi. Bu ziyarete ilişkin Milletvekili Ekmekci;  "Üretim üssü Tosya OSB'deyiz. DNC DENİM’s A.Ş., KYTEKS Tekstil ve Dış Tic. Ltd. Şti., ORPAY Orman Ürünleri, RMZ DOOR... Kıymetli sanayicilerimizle görüş alışverişinde bulunduk. OSB'de bugün tatil uygulaması olduğu için görüşemediğimiz çalışanlara selamlarımızı ilettik" ifadelerine yer verdi.


"MUHTARLARIMIZIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ"

Tosya'daki muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekilleri, muhtarlarla istişarelerde bulundu. Milletvekili Ekmekci, muhtar ziyaretine ilişkin şunları kaydetti; "Tosya Muhtarlar Dayanışma Derneği'ndeyiz. Dernek Başkanı Hayrettin Gül ve muhtarlarımızla istişare ediyoruz. Yerel demokrasinin mihenk taşı muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli. Tosya'mızı her alanda kalkındırmak için elbirliğiyle çalışıyoruz."


"HASAT HEYECANINA ORTAK OLMAK BANA AYRI BİR MUTLULUK KATTI"

Milletvekilleri akabinde Tosya ilçesinde çeltik hasadına katıldı. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci; "Tosya'da çeltik hasadı vakti... Meşhur Tosya Pirinci'mizin bereketli tarlalarında emeğin hasat bayramı. Hasat heyecanına ortak olmak bana ayrı bir mutluluk kattı. Coğrafi Tescil İşaretli Tosya Pirinci dünyaya nam salmayı sürdürüyor. Tüm çiftçilerimize bereketli ürün diliyorum" dedi.


ULUAY; "ÇİFTÇİLERİMİZE BOL BEREKETLİ HASATLAR DİLEDİK"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ise Tosya ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada; "Tosya İlçemizdeyiz. İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilatımızla hasbihal ettik. İlçemizde tekstil alanında faaliyet gösteren DNC Denms Tekstil, Kaya Tekstil, orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Orpay Orman Ürünleri, Rmz Door ve Tarım ürünleri işleme tesisi olarak faaliyet gösteren Kaska Tarım firmalarını ziyaret ettik. Muhtarlarımız ile bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulduk. İlçemizin sembollerinden biri olan Tosya Pirinci'nin hasat mevsimi olmasından dolayı, çeltik hasadı yapan çiftçilerimize bol bereketli hasatlar diledik. Kıymetli Tosya halkına hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum