İl Müdürü Gümüş'ten Meslek Lisesi vurgusu....;

İl Müdürü Gümüş'ten Meslek Lisesi vurgusu....

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Tosya İlçesindeki Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni (MTAL) ziyaret etti. İl Müdürü Gümüş açıklamasında, Türkiye Yüzyılını inşaa edecek geleceğin mimarlarını yetiştirme de meslek liselerinin eğitimde büyük öneme sahip olduğunu vurguladı....

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş okul ziyaretlerine Tosya İlçesindeki Hasan Rıza Paşa  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) ile devam  ederek okul yemekhanesinde  öğrencilerle bir araya geldi. Onlarla gelecek hedefleri ve beklentileri üzerine sohbet eden İl Müdürü Gümüş, meslek liselerinin ülkenin geleceğini inşa etmede önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Gümüş, hava savunmasında, elektrikli araç üretiminde, tarımda, hayvancılıkta teknolojinin gerektirdiği yeterliliği sahip Türkiye Yüzyılını inşaa edecek geleceğin mimarlarını yetiştirme de meslek liselerinin eğitimde büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sıtkı Murat Demirci ve Şube Müdürü Mehmet Aslan'ında yer aldığı ziyarette  Okul Yöneticilerinden okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Gümüş, yapılan çalışmalardan dolayı idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum