Öğrenciler kıyasıya yarıştı;

Öğrenciler kıyasıya yarıştı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Yıldızlar-Genç A ve B Kros İl Birinciliği yarışları gerçekleştirildi. Yarışlar renkli görüntülere sahne olurken, derece elde eden sporcular ise madalya ile ödüllendirildi....

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Kros İl Birinciliği ile başladı. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen okul spor faaliyetleri, bu yıl yoğun bir programla gerçekleştirilecek. Okul spor faaliyetlerinin bu seneki ilk organizasyonu olan Yıldızlar-Genç A ve B Kros İl Birinciliği yarışları Havaalanı mevkiinde düzenlendi. Organizasyona yoğun bir katılım sağlanırken, sporcular, 2 bin-3 bin ve 5 bin metre koşularda okullarına derece kazandırabilmek adına mücadele verdi. Yarışlar sonunda derece elde eden sporcular madalya, okullar ise takım dereceleri sonucunda kupa ile ödüllendirildi. Ödüller Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adem Keloğlu, okul idarecileri, beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve hakemler tarafından verildi.

Takım sıralamalarında ise Yıldız Kızlar’da Birinci Vali Aydın Arslan Ortaokulu, ikinci SEKA Ortaokulu, üçüncü ise Pınarbaşı Yatılı Bölge Okulu (YBO) olurken; Yıldız Erkeklerde Bozkurt İmam Hatip Ortaokulu birinci, SEKA ortaokulu ikinci, Doğanyurt YBO da üçüncülük elde etti. Genç Kızlar kategorisinde ise Araç Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) birinci, Şehit Ayhan Sütçü ÇPAL ikinci ve Şehit Arif Demirel Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) ise üçüncü oldu. Genç erkeklerde de Araç ÇPAL birinci, Şehit Arif Demirel AİHL ikinci ve üçüncü Şehit Ayhan Sütçü ÇPAL oldu.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum