Araç sahiplerine müjde!;

Araç sahiplerine müjde!

....

Araç muayene sürecinde kolaylık! Gezici istasyonlar başlıyor. İşte ayrıntılar

Araç sahiplerine müjdeli haber! TÜVTÜRK'ün yeni kararıyla artık araç muayene sırasındaki uzun kuyruklar son buluyor. Bundan böyle mobil istasyonlar sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde aracınızı muayene edebileceksiniz.

TÜVTÜRK her ne kadar araç muayenelerini yıllık zorunluluk olarak sürdürse de otomobiller için bu süre 2 yıla kadar uzatılabiliyordu. Ancak bundan sonra değişen bir uygulama ile artık belirli saatlerde istasyonlara gitmek yerine, mobil istasyonlar aracılığıyla randevu sistemli muayene yaptırabileceksiniz.

Özellikle Büyük şehirlerde uzun kuyruklar, araç sahipleri için ciddi bir sorun teşkil ediyordu. Fakat mobil istasyonlar sayesinde bu sorun ortadan kalkacak. Ticari araçlar yılda bir, kişisel kullanıma ait araçlar ise 2 yılda bir muayene görmeye devam edecek ancak bu işlem daha hızlı ve kolay bir hale gelecek.

Şu an 77 ilde faaliyet gösteren mobil istasyonlar randevulu sistemle hizmet veriyor. Böylece sürücüler artık işlemlerini düzenli bir biçimde ve kuyruk beklemeden tamamlayabilecekle. Otomobillerin yanı sıra traktör ve motosikletlerde mobil istasyonlarda muayene edilebiliyor. Ancak hava hidrolik frenli araçların muayenesi halen sabit istasyonlarda yapılmaya devam edecek

Mobil istasyon sistemi sayesinde artık araç muayeneleri daha kolay ve hızlı olacak. Uzun zamandır planlanan bu değişiklik araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak. (Menemen Haber)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum