‘Bu başarı bir tesadüf değil’;

‘Bu başarı bir tesadüf değil’

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, muhteşem gidişatı değerlendirdi...

Haftalık basın toplantısında konuşan GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, BAY haftası sonrasında oynayacakları 4 maçta en az 8 puan hedeflediklerini vurguladı.

Teknik Direktör Eriş şunları kaydetti; “Kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyorduk. Maç başı puan ortalaması üzerinde ilerliyoruz. İlerleyen haftalarda kayıplar olabileceğini de hesap edersek bu maçın kazanılması bizim için çok değerliydi. Karşımızda hiç de sıradan olmayan bir takım vardı. Bugüne kadar oynadığımız takımların bizden önce ya da sonra aldıkları puanlara bakıldığında aslında ne kadar değerli galibiyet aldığımızı görüyoruz. 100 milyonlara kadar varan bir takımla karşılaştığımızı söyleyebilirim. Buna karşın henüz takım uyumunu yakalayamamış bir rakipti. Arkaya yapılan koşularda ciddi pozisyonlar yakalayarak kazanmasını bildik. Kazanılan maçlar ilerisi için umut verici. Futbolcularım doğum günümde hem bana, hem maça gelen seyirciye, Onursal Başkanımız Cengiz Aygün’e galibiyet armağan etti. O yüzden de oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra oynayacağımız 4 müsabakada alacağımız 8 puan bizi şampiyonluğun en büyük adayı olarak kamuoyuna gösterir. Oyuncularıma çok güveniyorum, 8 puan alabilecek güçteyiz. Bu hafta BAY haftasındayız. İyi ki de BAY’ız, 6 hasta oyuncumuz var. Bu haftayı BAY geçirerek, kendi içimizde çalışarak, alt yapımızdaki oyuncularımızla müsabaka yaparak değerlendireceğimiz bir hafta olacak. Rakiplerimizi de izleme fırsatı bulacağız.”

“ONURSAL BAŞKANIMIZ DIŞINDA DESTEK GÖREMİYORUZ”

“Şehrimizden daha çok destek istiyorum. Sahanın içinde dışında, oyun öncesi ve oyun esnasında daha coşku bekliyorum. 4’te 4 yapmış bir takımdan bahsediyoruz ki… Sesten yıkılması gereken bir stat olması gerekiyor. Daha çok destek arzu ediyorum. Ara sıra tribüne dönerek onlara seslenip mesaj vermeye çalışıyorum. Bir takım taraftar alışkanlığı edinmemiz gerekiyor ve buna yoğunlaşmamız gerekiyor. Bu şehir uzun zamandır başarıya hasret. İyi takıma hasret. Bu takım daha ne yapsın? Şehrin bütün dinamikleri ayağa kalkmalı. Bu başarı bir tesadüf değil. Maalesef onursal başkanımız dışında destek göremiyoruz.”

“FETHİYE’NİN İTİRAZIYLA İLGİLİ KULÜBÜMÜZÜN BİR YANLIŞI SÖZ KONUSU DEĞİL”

“Fethiye’nin itirazıyla ilgili kulübümüzün yaptığı herhangi bir yanlış söz konusu değil. TFF’nin gerekli mercileriyle kulüp müdürümüzün maç öncesi yaptığı konuşmalar neticesinde hazırlamış olduğu esame listesi var. Bu listede 5 tane 2001 ve üstü doğumlu oyuncularımız da var. Bunun neresinde hata varsa bizden değil. Hukukçularımız da federasyonla gerekli yazışmaları yapacaktır. Federasyonun doğru bir karar alacağından eminim. Yapılmış bir hata, sahaya yansıyan bir durum yok. Maç sahada kazanılsın. Sahanın içinde etkisi olmayan elemanlarla uğraşıp da böyle saçma sapan düşüncelerle insanları üzmek, alın terine yapılan üzücü. Seyircinin bize karşı yapmış olduğu inanılmaz saygısızlık ve yönetimlerinin destekleme durumu var. Hala da sürdürüyorlar. Son derece başarılı bir şekilde kazandık. Saçma sapan işlerle kamuoyunu meşgul etmek şık durmuyor. Hukukçularımızın çalışmasının neticesi alınacak, gönlümüz rahat.”

“BU SAHANIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR”

“Olumlu olumsuz eleştirilerden notlar çıkarıyoruz. Ancak bazı yazılarda vizyonun çok küçük olduğunu düşünüyorum. Bir yazıda yeni sahaya gerek yok denmiş. Bu sahanın hiç yakışmadığını her defasında dile getirenler olarak bizler bu sahanın değişmesi gerekiyor. Oturumunun, soyunma odalarının dahi değişmesi gerekiyor. Zeminin güzel olduğuna katılıyorum. Ama sahanın içine bir girip bakıldığında sıkıntılı anlar yaşanacağını görüyoruz. İlerleyen günlerde soğuk havalar ve yağışlar başladığın alttan ısıtmanın ne kadar önemli olduğunu -Gümüşhane’den örnekle- göreceğiz. Vizyonumuzu biraz daha genişletmemiz gerekiyor, biraz daha büyük düşünmemiz gerekiyor. Buranın iklim şartlarının etkisini oyundan arındırmamız gerekiyor. Aynı yazıda sahanın etrafının kırmızı siyah olmasının iyi olmadığı ifade edilmiş. Sağ olsun Gençlik ve Spor İl Müdürüm Reşat bey, kendisine teşekkür ediyorum, elinden geldiğince en güzelini en doğrusunu yapmaya çalışmış. Halı sahadaymış gibi oynarken sahanın arkalarını kapatmış. Bu konuda da GMG Kastamonuspor oyuncularının konsantrasyonuna katkı sunmaya çalışmış. Bunun nesi kötü çok da anlamış değilim.”

“KASTAMONUSPOR BUGÜNE KADAR KAÇ TANE MİLLİ OYUNCU ÇIKARDI?”

“Alptekin konusuna gelirsek; Kastamonuspor bugüne kadar kaç tane milli oyuncu çıkardı? Etrafımıza bakalım sonra Alptekin gibi oyuncularımızı yok etmemeye çalışalım. Alptekin gibi alt yapımızdan çıkan oyuncularımıza değer vermemiz gerekiyor. Ben Alptekin’i takım kaptanı yaptığımda alt yapı spor okullarındaki değişim inanılmazdı. Bütün anneler, babalar Alptekin’in kaptan olmasından sonra alt yapıya değer vermeye başladılar. Bazı şeyleri yapmaya çalışırken gelecek için yaptığımızı unutmayalım. ‘Şımarık tavırlar’ falan demek bir oyuncu için yapılabilecek en kötü tabirlerdir. Oyuncuya şımarmış diyemezsiniz, hakkınız yok. Alptekin milli takımda sol bek oynadı. Bilmeden, eleştiri yapmak için eleştiri yapamazsınız. İyi giden takıma böyle saçma sapan yorumlar yaparak insanları rencide etmeye çalışamazsınız.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum