Dedeman'dan, Açıksöz'e ziyaret;

Dedeman'dan, Açıksöz'e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Kastamonu’nun İlk Uluslararası Zincir Oteli Park Dedeman Kastamonu Genel Müdürü olarak atanan Burak Yerlikaya ve Satış Müdürü Sümeyra Kırkoğlu Gazetemizi ziyaret ettiler...

Park Dedeman temsilcileri Burak Yerlikaya ve Satış Müdürü Sümeyra Kırkoğlu; Açıksöz Gazetesi Genel Koordinatör Hasan Cengiz, Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır, Muhabir Necla Tutuş ve Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Ayyüce Bozahmetoğlu  ile bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında, Kastamonu'da yapılan ve yapımı devam eden turizm faaliyetleri konuşuldu.  Yerlikaya, şehrin tanınması ve turizm alanında parlaması için basın ile iş birliği içerisinde olunması gerektiğini vurguladı. Yerlikaya;  Çalışma hayatı boyunca yurt içinde ve yurtdışında bir çok yerde bulunduğunu fakat Kastamonu'nun bir doğa harikası olduğunu ve bunun uygun kanallar ile tanıtılması gerektiğini belirtti.

Açıksöz Gazetesi Genel Koordinatör Hasan Cengiz: "Kastamonu'nun gelişimi ve yükselişi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz, yeni görevinde Yerlikaya'ya başarılar diledi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum