Romanya Süper Ligi’nde Kastamonu esintisi;

Romanya Süper Ligi’nde Kastamonu esintisi

Daha önce Kastamonu Belediyespor’da mücadele eden oyuncu ve hocalar karşı karşıya geldi...

Romanya Kadınlar Hentbol Ligi'nde 4'üncü hafta maçları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. CS Magura Cisnadie ile HC Dunarea Braila, Sala Magura Cisnadie Salonu'nda karşı karşıya geldi. Maç HC Dunarea Braila'nın YouTube hesabından canlı olarak yayınlandı.

CS Magura Cisnadie-HC Dunarea Braila maçında, daha önce yolu Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor’un başarısı için mücadele eden isimler birbirlerine rakip oldular.

Daha önce Kastamonu Belediyespor forması giyen Aslı İskit ve Marina Rajcic CS Magura Cisnadie formasıyla; daha Kastamonu Belediyespor’un antrenörlüğü yapan Costica Buceschi ile yardımcı antrenörlüğü yapan İbrahim Belet ise Dunarea Braila armasıyla müsabakaya çıktılar.

Sala MaguraCisnadie Salonu'nda oynanan maçın ilk yarısını Aslı İskit'in formasını giydiğiMaguraCisnadie 16-15 önde kapattı. Maçı kazanan da 35-29'luk skorla İskit'in takımı oldu.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Hentbol Kadın Türk A Milli Takım Antrenörü CosticaBuceschi, çalıştırdığı HC DunareaBraila takımıyla ilk mağlubiyetini aldı. Braila'nın 2 galibiyet ve 1 beraberliği bulunuyordu.

Bu sonuçların ardından Buceschi'nin takımı haftayı 4'üncü sırada kapatırken, Aslı İskit'in formasını giydiği MaguraCisnaide aldığı ilk galibiyet neticesinde haftayı 9'uncu sırada kapattı.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum