Kastamonu Üniversitesi'nden TÜBİTAK projelerine destek;

Kastamonu Üniversitesi'nden TÜBİTAK projelerine destek

Kastamonu Üniversitesi TTO tarafından düzenlenen "Projelerinizi Birlikte Yazıyoruz" programı kapsamında, başvuru öncesi gölge panellerle projeler değerlendiriyor ve güçleniyor....

Kastamonu Üniversitesi TTO Proje Destek Ofisi (PRODO) tarafından yürütülen "Projelerinizi Birlikte Yazıyoruz" programının ikinci ayağı, altı haftalık bireysel rehberlik sürecinin tamamlanmasının ardından gölge panellerin düzenlenmesi ile sona erdi.

Proje rehberliği ve değerlendirme görevi alan uzman akademisyenlerin desteğiyle, akademisyenler tarafından hazırlanan 1005, 3501 ve 3005 alanlarında çok sayıda nitelikli proje, TÜBİTAK'ın çağrılarına hazır hale getirildi.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, projelerin geliştirilmesine yönelik Üniversitede gerçekleştirilen bu tür çalışmaları değerli bulduğunu ve sürekli destek vereceklerini belirtti.

Akademik camiada gerçekleştirilen araştırma ve projelerin bilimsel ilerlemenin temel taşı olduğunu ifade eden Rektör Topal, ayrıca akademisyenlerin bu tür çalışmalara gösterdikleri özveriyi takdirle karşıladığını ifade ederek, programı başarıyla tamamlayan ve projelerini TÜBİTAK'a sunacak olan araştırmacılara başvurularında başarılar diledi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum