Kastamonulu kaymakam adayları, ilk görev yerlerine atandı;

Kastamonulu kaymakam adayları, ilk görev yerlerine atandı

3 yıl süren çok yönlü eğitim ve staj programlarını başarıyla tamamlayan, 108. Dönem mezunu olan Kastamonulu 5 kaymakam adayı asaleten atandı....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı ‘108. Dönem Kaymakamlık Kursu' Kura Töreni gerçekleştirildi. 3 yıl süren çok yönlü eğitim ve staj programlarını başarıyla tamamlayan, 108. Dönem mezunu olan Kastamonulu 5 kaymakam adayı asaleten atandı.

108. Dönem mezunu olan staj programlarını başarıyla tamamlayan 12’si kadın, 99 kaymakam adayı içerisinde bulunan Kastamonulu kaymakam adayları; Seda Ünlü, İsmail Battal, Serkan Böyük, Emre Çömen, Ayhan Kalaycıoğlu asaleten atandı.

GİRESUN’DA

Seda Ünlü, Vekalet Stajını Ordu’nun Kabataş ilçesinde tamamlamıştı. Araçlı hemşerimiz Seda Ünlü, Kahramanmaraş Valiliği’nde görevini tamamladıktan sonra Giresun’un Yağlıdere ilçesine Kaymakam olarak atandı.

NEVŞEHİR’DE

Vekalet Stajını Amasya’nın Göynücek ilçesine tamamladıktan sonra, Malatya Valiliği’nde görev yapan Taşköprülü hemşerimiz İsmail Battal Nevşehir‘in Acıgöl ilçesine atandı.

RİZE’DE

Vekalet Stajını Gümüşhane’nin Köse ilçesinde tamamladıktan sonra Malatya Valiliği’nde görev yapan Devrekanili hemşerimiz Serkan Böyük Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine Kaymakam olarak atandı.

TOKAT’TA

Vekalet Stajını Giresun’un Çamoluk ilçesinde yaptıktan sonra Gaziantep Valiliği’nde görev yapan İhsangazili hemşerimiz Emre Çömen Tokat’ın Almus ilçesine Kaymakam olarak atandı.

BOLU’DA

Vekalet Stajını Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde yaptıktan sonra Adıyaman Valiliği’nde görev yapan Araçlı hemşerimiz Ayhan Kalaycıoğlu ise Bolu‘nun Mudurnu ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum