Kastamonu'yu örnek gösterip, huzurevi istediler;

Kastamonu'yu örnek gösterip, huzurevi istediler

Gümüşhane, Kastamonu ve diğer 16 Karadeniz ilini örnek göstererek Gümüşhane'ye de huzurevi açılmasını istediklerini belirtti....

Gümüşhaneliler; Bakanlık makamına geldikten sonra bütün Türkiye’nin sevgisini kazanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan “Huzurevi” istiyor. Yaşlı nüfusun giderek arttığı Gümüşhane’de Huzurevi olmamasını büyük bir noksanlık gören Gümüşhaneliler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan  Gümüşhane’ye Huzurevi istediler.

"ANADOLU İNSANININ SEVGİSİNİ KAZANDINIZ"

Gümüşhanelileri temsilen yaşlı bir grup vatandaşımız gazetemiz aracılığı ile Bakan Göktaş’a şöyle seslendiler: “Sayın Bakanımız; göreve geldiğiniz andan itibaren samimi davranışlarınızla, mütevaziliğinizle, çalışkanlığınızla Anadolu insanının sevgisini kazandınız. Bizler de sizleri Gümüşhaneli emekli ve yaşlı büyükleriniz olarak sevip, takdir ediyoruz. Allah yolunuzu açık etsin.”

"KARADENİZ'DE 18 İLDEN SADECE GÜMÜŞHANE’DE HUZUREVİ BULUNMUYOR"

“Sayın Bakanımız; Gümüşhane bir Karadeniz ili. Yani, Karadeniz Bölgesi’ndeki 18 il’den biri de Gümüşhane. Bu illerden 17'sinde bakanlığınızın açtığı huzurevleri bulunduğu halde, sadece Gümüşhane’de huzurevi bulunmuyor.  Bakanlığınızın kayıtlarını incelediğimizde Karadeniz bölgesi illerinden Kastamonu, Artvin, Rize, Trabzon, Bayburt, Giresun, Ordu, Tokat, Samsun, Amasya, Çorum, Sinop, Bartın, Karabük, Zonguldak, Bolu ve Düzce illerinin tamamında huzurevi bulunduğunu gördük.  Maalesef Sadece Gümüşhane’de  Huzurevi yok.”

" GÜMÜŞHANE’YE DE BİR HUZUREVİ AÇILMASINI İSTİYORUZ"

“Gümüşhaneli yaşlılar olarak özellikle kendi şehrimizde toplumsal hayata etkin katılmamızı sağlamak, hayat standartlarımızı yükselmek ve daha iyi şartlarda yaşamamızı sağlamak amacıyla Siz Değerli Bakanımızın döneminde ve Sizin bir eseriniz olarak Gümüşhane’ye de bir huzurevi açılmasını istiyoruz. Saygılarımızla.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum