Bu KSK şampiyon olur!;

Bu KSK şampiyon olur!

Fethiye deplasmanından da 3 puanla ayrılan Kastamonuspor’da ‘umut’ hakim…...

Kastamonu’nun göz bebeği, en önemli markası GMG Kastamonuspor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’un 3’üncü hafta karşılaşmasında Pazar günü Fethiyespor’a konuk oldu. Fethiye İlçe Stadı’nda oynanan maçın 90’ıncı dakikasında Yusuf Türk’le golü bulan kırmızı-siyahlılar kritik deplasmandan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak liderliğini perçinledi.

‘ILGAZ PANTERİ’ ABDULLAH, PENALTI KURTARDI

GMG Kastamonuspor’un kalecisi Abdullah Yiğiter, Fethiye deplasmanında yıldızlaştı. 65’inci dakikada bir penaltı kurtaran Yiğiter, maç içinde rakibin etkili birkaç atağında da kalesini gole kapattı. Maç sonunda Kastamonuspor yönetim, teknik heyet ve sporcularında büyük bir sevinç hakimdi. Son düdükle başlayan galibiyet kutlamaları soyunma odasında ve ardından takım otobüsünde devam etti. Teknik Direktör Levent Eriş takım otobüsünde takıma 3’lü çektirerek galibiyet sevincini yaşadı.

GMG Kastamonuspor 3 hafta sonunda puanını 9’a yükselterek zirvedeki yerini korudu. Kırmızı-siyahlıların en yakın takipçisi ise kendisi gibi 3’te 3 yapan Manisa temsilcisi Somaspor oldu.

AYGÜN: “BU GALİBİYET KASTAMONU’YA HEDİYEDİR”

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Deplasmanda Fethiyespor’u 1-0 yenen takımımı canı gönülden kutluyorum. Bu galibiyet tüm Kastamonu’ya hediyedir.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum