KÜ öğrencilerinden TÜBİTAK başarısı;

KÜ öğrencilerinden TÜBİTAK başarısı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-B-Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2021/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde eğitim gören 2 öğrencinin projesi de bu kapsamda desteklenmeye hak kazandı...

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-B-Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2021/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde eğitim gören 2 öğrencinin projesi de bu kapsamda desteklenmeye hak kazandı.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Seramik ve Cam Bölümünde eğitim gören Burak Altıner, Dr. Öğr. Üyesi Aslı Çakır Arıanpour danışmanlığında hazırladığı “Ilgaz Kilinin Duvar Karosu Bünyelerinde Kullanımının Araştırılması” projesi ile öğrenci Şerife İbi’nin yürütücülüğünü yaptığı Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Farzin Arıanpour’un danışmanlığında hazırlanan “Mermer Atıklarının Duvar Karosu Bünyelerinde Kullanımının Araştırılması” projesi TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum