Devrekanili hemşehrimiz, eşi tarafından katledildi;

Devrekanili hemşehrimiz, eşi tarafından katledildi

İstanbul'da boşanma aşamasında olduğu 2 çocuk annesi Devrekanili hemşehrimiz Hanife Demirci’yi sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Satı Mehmet Demirci, adliyeye sevk edildi. Katilin bir gün önceden otelde kaldığı, cep telefonunu sakladığı ve olay yerine başkasına ait araçla gittiği ortaya çıktı...

İstanbul'da boşanma aşamasında olduğu 2 çocuk annesi Devrekanili hemşehrimiz Hanife Demirci’yi sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Satı Mehmet Demirci, adliyeye sevk edildi. Katilin bir gün önceden otelde kaldığı, cep telefonunu sakladığı ve olay yerine başkasına ait araçla gittiği ortaya çıktı. 

Hanife Demirci (31) 11 yıldır evli olduğu Satı Mehmet Demirci (34) ile boşanma aşamasındaydı ve yaklaşık 2 aydır ayrı yaşıyorlardı. Bahçelievler Kocasinan  Mahallesi'nde  meydana gelen olayda çocuklarını okula götüren Hanife Demirci, eşi Satı Mehmet Demirci ile okulda buluştu. Bir süre sonra aralarında tartışma çıkan çift, çocuklarını okula bıraktıktan sonra tekrar tartışmaya başladı. O sırada Satı Mehmet Demirci, yanındaki ekmek bıçağıyla eşine saldırdı. Hanife Demirci, aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırırken, Hanife Demirci hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşini katleden Satı Mehmet Demirci ise olay yerinde, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Diğer yandan, eşi tarafından vahşice öldürülen Demirci'nin Devrekani'de toprağa verileceği öğrenildi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum