Gazi Stadı hazır, sıra şampiyonlukta;

Gazi Stadı hazır, sıra şampiyonlukta

GMG Kastamonuspor’un maçlarını oynadığı Gazi Stadı, takımımızın renkleri kırmızı-siyah ile süslendi....

Kastamonu’nun futboldaki tek profesyonel takımı GMG Kastamonuspor’un maçlarını oynadığı Gazi Stadı, takımımızın renkleri kırmızı-siyah ile süslendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla kale arkasındaki örgü parmaklıklar kırmızı-siyah özel bir halıyla kaplanırken, tribünlerin altında kalan duvar da kırmızı-siyaha boyandı.

Kastamonuspor camiası, bu sezon futbol odaklı atmosfer yaratmak için düğmeye bastı. Öncelikle takımın kamp yaptığı tesisler detaylı bir tadilattan geçti. Takımın antrenmanlarını yaptığı İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nin etrafı da yenilenerek çevreyle bağlantısı azaltıldı. Son olarak Gazi Stadı’nda yapılan bu çalışmayla birlikte çevresel etmenlerin dikkat dağıtması önlendi ve sadece futbol odaklı bir atmosfer oluşturulmak istendi.

Yapılan çalışmalar seyir zevkini iyileştirme açısından da önem taşıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Gazi Stadı’nda yapılan çalışmayı sosyal medya hesabından duyurdu. Asrak duyuru metninde şu ifadelere yer verdi: “Yer, gök, Gazi kırmızı siyah. Ekip iş başında. Tüm emeği geçenlere teşekkürler.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum