Cengiz Aygün: ‘Beni play-off’la falan uğraştırmadan ipi göğüsleyecekler’;

Cengiz Aygün: ‘Beni play-off’la falan uğraştırmadan ipi göğüsleyecekler’

KSK Onursal Başkanı Cengiz Aygün’den takıma net mesaj…...

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, GMG Kastamonuspor tesislerinde gerçekleştirilen yemek organizasyonunda takımı bir araya getirdi.

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, As Başkan Erkan Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Barış Kılınçkıran, ASKF Başkanı Adem Keloğlu, teknik heyet ve futbolcuların bulunduğu akşam yemeğinde konuşan Asrak, “Kastamonuspor’umuz hiçbir zaman olmadığı kadar iyi bir başlangıç yaptı ve yoluna devam ediyor” dedi.

ASRAK: “STADIMIZI KIRMIZI VE SİYAHA KAPLAYACAĞIZ”

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün ve takımın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Reşat Asrak, şunları kaydetti; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gazi Stadı’nda sizlere ev sahipliği yapmaya gayret ediyoruz. Her hafta sizleri daha fazla motive edecek yenilikler yapmaya gayret ediyoruz. 2 hafta sonraki maçta stadımız çok daha güzel olacak. Stadımızı kırmızı ve siyaha kaplayacağız. İnşallah bu iyi başlangıcın ardından seyircimizin de takımımızı yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz. Bu noktada elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Siz iyi futbol oynadığınız zaman, Kastamonu kazanmış oluyor. Bunun yanı sıra sizler gençlerimize umut oluyorsunuz. Burada kuracağınız güzel bir birliktelik ile bu şampiyonluğu çok rahat yakalayacağınızı düşünüyorum.”

KSK Takım Kaptanı Abdülaziz Solmaz ise; “Burada gerçekten çok iyi bir aile ortamı yakaladık. Kastamonu’da bizim arkamızda olduğunda kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Şehrimize şampiyonluk armağan etmek istiyoruz. Bunun için hocamızla birlikte çok çalışıyoruz” dedi.

AYGÜN: “SEZONUN BAŞI OLMASINA RAĞMEN ÇOK BAŞARILI GİDİYORUZ”

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün: “İyi bir ekibe sahibiz. Çocuklarımızın hepsi bir birinden değerli. Sezonun başı olmasına rağmen çok başarılı gidiyoruz. Bu başarılı sonuçları sezon boyunca alacağımıza inanıyorum. İnşallah beni play-off’la falan uğraştırmadan ipi göğüsleyecekler ve şampiyon olacaklar. Burada şampiyonluk yaşayan 10 kişi falan var. Bu sene bu şampiyonluğu burada bize yaşatacaklar” diye konuştu.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum