Özel İdare'nin yeni gözdesi teslim alındı;

Özel İdare'nin yeni gözdesi teslim alındı

Kastamonu İl Özel İdaresi ve Azdavay İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında yapılan protokol çerçevesinde Devlet Malzeme Ofisi (DMO) aracılığıyla alınan Alman üretimi Kleemann marka MOBICAT MC 110 EVO2 model Mobil çeneli kırıcı, Özel İdare sahasına indirilerek yetkililer tarafından teslim alındı....

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selçuk Arslan, "Mobil kırıcının öncelikle Kastamonu’muza hayırlı olmasını, makine parkımıza katılan mobil kırıcı ile kırsal kesimde alt yapı çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını, sel afeti dolayısı ile yoğunlaşan çalışmalarımıza büyük destek olacağına inanıyoruz. Bu makine ekipmanın idaremize kazandırılmasında kıymetli desteklerini esirgemeyen İçişleri bakanımız Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Valimiz Avni Çakır, Kastamonu milletvekillerimiz ile İl Genel Meclisi (İGM) Başkanımız Güray Parçal ve üyelerimize, katkısı olan tüm kişi ve kuruluşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Özel idare sahasına indirilen mobil kırıcı, üretici firma tarafından operatörlere verilecek eğitimin ardından görevine başlayacak. Yeni alınan mobil çeneli kırıcı MOBICAT MC 110 EVO2 konkasör tüm doğal taşları ön ufalama ve geri dönüşümde kullanılabiliyor. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum