Şehit annesi, Bakan Soylu ile görüştü;

Şehit annesi, Bakan Soylu ile görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun şehit anneleri ile bir araya geldiği programa Taşköprü’den 2015 yılında Diyarbakır’da şehit düşen Polis Memuru Şehit İlker Narin’in annesi Elif Narin de katıldı. Şehidimizin annesi Elif Narin, programda Bakan Süleyman Soylu ile görüştü...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun şehit anneleri ile bir araya geldiği programa Taşköprü’den 2015 yılında Diyarbakır’da şehit düşen Polis Memuru Şehit İlker Narin’in annesi Elif Narin de katıldı. Şehidimizin annesi Elif Narin, programda Bakan Süleyman Soylu ile görüştü.

Soylu, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sabahın bereketiyle, şehit ve gazi ailelerimizle bakanlığımızda bir araya gelerek, okuduğumuz Kur'an-ı Kerim'i ve duaları aziz şehitlerimizin ruhlarına hediye eyledik. Rabb'im bizleri şehitlerimize ve ailelerine mahcup etmesin” dedi. Şehit annesi Elif Narin ise; “Sayın Bakanımızın daveti üzerine, Bakanlıkta bir araya geldik. Hem Bakanımızı görmek ve sohbet etme imkanımız oldu. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim" dedi. 

Kaynak: Hamza Sefa Yılmaz

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum