İl Müdürü Gümüş'ten Bilim Sanat Merkezi'ne yakın mercek;

İl Müdürü Gümüş'ten Bilim Sanat Merkezi'ne yakın mercek

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, yeni eğitim-öğretim yılında faaliyete geçecek olan Bilim Sanat Merkezi'nin binasında incelemelerde bulundu....

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, yapımı tamamlanan ve yeni eğitim-öğretim yılında faaliyete geçecek olan  Bilim ve Sanat Merkezi binasında  incelemelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı  Mesut Şeker  ve  İnşaat ve Emlak Hizmetleri'nden sorumlu Şube Müdürü Hasan Sarıahmetoğlu'nun da yer aldığı incelemede İl Müdürü Hasan Gümüş, yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Özkan Kahveci'den bilgi aldı.


İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan İl Müdürü Hasan Gümüş; "Bilim ve Sanat Merkezinden yararlanan öğrencilerimiz üretken, sorun çözen, kendini geliştirmiş bireyler olarak yetişecekler, yaratıcı ve üretici düşünceleri ile de ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacaklardır" dedi.


İl Müdürü Gümüş devamında, gençlerin hedef ve ideallerine ulaşmalarını sağlayacak olan bilim ve sanat merkezleri ile bu amaç ve gayret doğrultusunda tüm okullarda eğitim öğretim hizmetlerinin planlı bir şekilde yürütülerek öğrenci merkezli öğretim ve eğitim planlaması hedeflediklerini vurguladı. İncelemeler sonunda İl Müdürü Gümüş, yapımı tamamlanan okul binasında, okulun son durumu hakkında kendisine bilgi veren okul yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum