Kastamonu Spor Lisesi inşaatını inceleyen İl Müdürü Gümüş;  "Hedeflenen sürede yetişecek";

Kastamonu Spor Lisesi inşaatını inceleyen İl Müdürü Gümüş; "Hedeflenen sürede yetişecek"

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Hasan Gümüş, yapımına başlanılan Spor Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. İl Müdürü Gümüş, okul inşaatlarının, hedeflenen sürede eğitim öğretime yetiştirileceğini söyledi....

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, yapımına başlanan Spor Lisesi İnşaat alanında incelemelerde bulundu. İl Müdürü Gümüş'e, İl Millİ Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker  ve  İnşaat ve Emlak Hizmetleri'nden Sorumlu Şube Müdürü Hasan Sarıahmetoğlu eşlik etti.

"HEDEFLENEN SÜREDE YETİŞECEK"

Yüklenici firma yetkililerinden inşaattaki çalışmalar ile ilgili bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul inşaatlarının belirlenen çalışma programı doğrultusunda hızlı bir şekilde devam edeceğini ve hedeflenen sürede eğitim öğretime yetiştirileceğini söyledi. Ayrıca İl Müdürü Gümüş, bu yıl eğitim-öğretime başlayacak olan spor lisesinde 3 branşta eğitim verileceğini Kastamonu'da kendi alanlarında uluslararası düzeyde başarılara imza atacak sporcuların yetiştirilmesi adına ileri ki dönemlerde daha kapsamlı alanlara sahip, fiziki imkanları geniş, spor lisesini hayata geçirmek için çalışmaların yapıldığını söyledi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum