Vatandaşın, toz sıkıntısı çözülüyor;

Vatandaşın, toz sıkıntısı çözülüyor

Tosya Karşıyaka Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Topsakal Ganizade Hacı Necmettin Camii arkasında yer alan stabilize toprak yolda toz nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşadığı olumsuzlukları gidermek amacıyla Tosya Belediyesi planlama yaptı....

Tosya Belediyesi tarımsal üretimin desteklenmesi ve bu bölgelerde ikamet eden vatandaşların ulaşım noktasında yaşadığı sıkıntıların çözülmesi adına yerinde incelemeleri devam ediyor.

"BU EŞSİZ KÜLTÜRÜN HER ZAMAN DİRİ KALMASINI SAĞLAYACAĞIZ"

Tosya Karşıyaka Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Topsakal Ganizade Hacı Necmettin Camii arkasında yer alan stabilize toprak yolda toz nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşadığı olumsuzlukları gidermek amacıyla Tosya Belediyesi planlama yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; "Tosya'mızın en önemli değerleri arasında yer alan bağ ve bahçe alanlarında özellikle sulama, ulaşım ve alt yapı gibi hizmetlerin en iyi şekilde tesis edilmesine her zaman olduğu gibi gayret edecek, bu eşsiz kültürün her zaman diri kalmasını sağlayacağız" dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum