Cide'de coşkuyla kutlanacak;

Cide'de coşkuyla kutlanacak

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan Fener Alayı ve ardından gerçekleştirilecek konsere tüm vatandaşları davet etti....

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında etkinlikler düzenleniyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi, Kastamonu Merkez ve İlçelerde bir dizi etkinlik ve anma programlarıyla kutlanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Cide, her yıl olduğu gibi bu yılda bir programla kutlayacak. Cide Belediyesi tarafından organize edilen program çerçevesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, Fener Alayı yürüyüşü Zafer Orkestrası ve Halide Göksoy konseri ile kutlanacak. Yürüyüşün ardından Zafer Orkestrası ve Halide Göksoy, Atatürk Özgürlük ve Gençlik Parkı'nda sahne alacak.

Kutlamalara tüm vatandaşları davet eden Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu ""30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kapsamında, saat 20:00'da belediyemiz Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak meşaleler ile Atatürk Özgürlük ve Gençlik Parkı'na yürüyoruz. Yürüyüşün ardından saat 21:00'da Zafer Orkestrası ve ardından Halide Göksoy'un konserleriyle coşku ile kutluyoruz. Tüm halkımız davetlidir." dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum