Ilgaz felaketten döndü: Yangına Kastamonu'dan hava desteği [VİDEO HABER];

Ilgaz felaketten döndü: Yangına Kastamonu'dan hava desteği [VİDEO HABER]

Ilgaz Yukarıbozan Köyü kırsalında yangın çıktı. Çıkan yangın Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nün yangın söndürme helikopterinin havadan müdahalesi ve Ilgaz Belediyesi itfaiye ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin destekleriyle büyümeden söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam ediyor....


Ilgaz Yukarıbozan Köyü kırsalında yangın meydana geldi. Yangına Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme helikopteriyle havadan müdahale edildi. Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönemzoğlu; " Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Ilgaz Orman İşletme Müdürlüğünde devam eden orman yangınına Bölge müdürlüğümüze ait helikopterle müdahale ediyoruz" dedi.

Çıkan yangın, hava desteğinin de gelmesiyle Ilgaz Belediyesi İtfaiye Amirliği ve Orman İşletme Müdürlüğü ile çevre ilçelerden gelen itfaiye yangın söndürme ekiplerinin koordineli çalışması sonucu büyümeden söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

"RABBİM ILGAZ'IMIZI MUHAFAZA ETSİN"

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk; "Rabbim bu tür felaketlerden köylerimizi, Ilgaz'ımızı ve ülkemizi muhafaza eylesin. Yangının söndürülmesi noktasında belediyemize destek olan tüm herkese teşekkür ederim" dedi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum