KSK, sezonu yarın Başkent’te açacak;

KSK, sezonu yarın Başkent’te açacak

GMG Kastamonuspor, sezonun ilk maçında Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak....

TFF 2’nci Lig’de sezon yarın oynanacak maçlarla başlayacak. Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sezonun ilk maçında Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu müsabaka Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak ve yarın saat 16.30’da başlayacak.

Sezona iddialı başlayan iki ekibin mücadelesinde düdük Şanlıurfa’dan Ömer Faruk Gültekin’de olacak. Gültekin’in yardımcılıklarını Harun Reşit Güngör ve Mehmet Sıraç Akpınar yapacak. Maçın dördüncü hakemi Birkan Altındaş olacak.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPALIM

Üst sıralarda yer almak hedefiyle kurulan iki takım, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Etimesgut’ta oynanacak zorlu 90 dakika, birbirini rakip olarak gören iki takımın da ilk ciddi sınavı anlamına geliyor.

Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Iğdır, Menemen, Etimesgut ve GMG Kastamonuspor arasında oynanacak maçların değeri düşünüldüğünde hafta sonu oynanacak ilk hafta karşılaşmasının değeri daha da artıyor.

2016-2017 sezonundan bu yana 2’nci Lig’de mücadele eden GMG Kastamonuspor’un geride kalan 6 sezonluk 2’nci Lig başlangıç performansına bakıldığında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet görülüyor.

Kırmızı-Siyahlılar, bu istatistiği tersine çevirmek için sahada olacak.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum