Özel çocuklar doğa harikası Valla Kanyonu’nda ağırlandı;

Özel çocuklar doğa harikası Valla Kanyonu’nda ağırlandı

Kastamonu Üniversitesi’yle yürütülen proje çerçevesinde, 15 kişilik özel çocuklar ve aileleri Valla Kanyonu’nda ağırlanarak güzel bir gün yaşatılması hedeflendi....

Kastamonu Üniversitesi’yle yürütülen proje çerçevesinde, 15 özel çocuk ve anneleri, akademisyenlerle birlikte Pınarbaşı ilçesinde bulunan Valla Kanyonunu gezdi.

15 ÖZEL ÇOCUK VALLA KANYONU’NU GEZDİ

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hakkı Çılgınoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı “Valla Kanyonunun Turistik Ürün Olarak Geliştirilmesine Yönelik Strateji ve Planların Oluşturulması” projesi çerçevesinde Kastamonu’daki özel çocuklara yönelik gezi düzenlendi. Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen geziye 15 özel eğitimli çocuk ve anneleri ile farklı fakültelerden akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.

BÜYÜK MUTLULUK YAŞADILAR

Geziye katılan kafile Pınarbaşı ilçesinde bulunan Valla Kanyonu ile Azdavay Atlı Çiftliği gezdi. Gezi sırasında 17 yaşına giren olan özel bireyin doğum günü kutlanarak pasta kesildi. Gezi sırasında özel çocuklar büyük mutluluk yaşadı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum