Belediyeden uyarı: 'Rica ediyoruz';

Belediyeden uyarı: 'Rica ediyoruz'

.....



Cide Belediyesi, ilçedeki bazı alanlarda sorumsuz vatandaşlar tarafından yere atılan çöplerin fotoğraflarını paylaşarak, uyarılarda bulundu..


Cide Belediyesi tarafından yapılan uyarıda, şu ifadelere yer verildi...


"Her gün parkların, yeşil alanların, mahallelerin, sokakların ve mesire alanların temizliğinin belediyemiz tarafından yapılmasına rağmen duyarsız ve bilinçsiz kişiler çöplerini (çekirdek kabukları, dondurma külahları, sigara izmaritleri, çocuk bezi ve içecek kutuları vb. gibi) gelişi güzel yerlere atmaktadır. Bu çöplerin ve atıkların atılması gereken yerlerin nereler olduğunu hepimizin bildiği gibi sizlerin de bildiğine eminiz. Özellikle yeşil alanlara atılan çöplerin ayrıntılı temizliğinin zaman alması hem bizlerin hem de hizmet bekleyen başka mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın zamanından çalmaktadır.  Yapılan bu bilinçsiz hareketler sonucunda çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlığnı tehlikeye atmış oluyorken alanların kullanım sürelerini kısaltarak çevreye de zarar vermiş olmaktayız. 

Lütfen çevremizi temiz tutalım. Rica ediyoruz, çöplerimizi kutulara ve konteynerlere atalım. Bir tek Cide var o da hepimizin.."



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum