'Bir Liman Bir Han Bir İnkılap' sergisi tam not aldı;

'Bir Liman Bir Han Bir İnkılap' sergisi tam not aldı

Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişi ve Şapka, Kıyafet İnkılabı kutlamaları Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlen programla devam etti. Düzenlenen programda Bir Liman Bir Han Bir İnkılap isimli sergi ziyaretçilerinden tam not aldı. Belgesel ve şapkaların sunumunun ardından Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Şarkılara gelen tüm ziyaretçiler eşlik etti....

Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişi ve Şapka, Kıyafet İnkılabı kutlamaları Kastamonu'da tüm coşkusuyla gerçekleştirildi. Kutlama Programı Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi'nde devam etti. Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi ve Kastamonu Kent Müzesi beraberliğinde hazırlanan Bir Liman Bir Han Bir İnkılap isimli sergi ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazandı. Kastamonu Kent Müzesi ile Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi yöneticisi Dr. Murat Karasalihoğlu tarafından anlatılan sergi, ziyaretçiler tarafından ilgiyle dinlendi. Sergi eşliğinde halk oyunları gösterisi düzenlendi. Sepetçioğlu ve Heyemola ekibinin gösterileri izleyicilerinden tam not aldı.



Programın devamında Vedat Tek Kültür Merkezi Salonu'nda sergilenen şapkalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Akabinde belgesel gösterimi gerçekleştirildi. Programın devamında Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Piyano eşliğinde söylenen şarkılara tüm salon eşlik etti. Akabinde Multidisipliner Tasarımcı ve Martius markasının kurucusu Ece Yıldırım'ın sunumu yer aldı. Tasarımcılık ve şapka üzerine sunum yapan Ece Yıldırım, salondaki dinleyicilerin beğenisini kazandı. 




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum