"Kastamonu'ya çifte şampiyonluk sevinci yaşattınız";

"Kastamonu'ya çifte şampiyonluk sevinci yaşattınız"

Wushu Kung Fu müsabakalarında Türkiye Birincisi olan İhsangazi İlkokulu 3'ncü sınıf öğrencisi Berat Burak Kabaca ile İhsangazi Şehit Orhan Cengiz Karaçam ÇPAL 11'nci sınıf öğrencisi Beytullah Avacı, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti....

İhsangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nahit Kılıç ile 5-17 Mart tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen Wushu Kung Fu müsabakalarına katılarak Türkiye Birincisi olan İhsangazi İlkokulu 3'ncü sınıf öğrencisi Berat Burak Kabaca ile İhsangazi Şehit Orhan Cengiz Karaçam ÇPAL 11'nci sınıf öğrencisi Beytullah Avacı, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.

GÜMÜŞ; "YENİ ŞAMPİYONLUK HABERLERİNİZİ HEYECANLA BEKLİYORUM"

Türkiye Birincisi Berat Burak Kabaca'nın babası Yılmaz Kabaca'nın da katıldığı ziyarette İl Müdürü Hasan Gümüş, öğrenci Berat Burak Kabaca'yı tebrik etti. İl Müdürü Hasan Gümüş, gösterdikleri başarı ile Kastamonu'ya çifte şampiyonluk sevinci yaşatan öğrencileri ve ailelerini, yetişmelerinde emeği geçen idareci ve  öğretmenleri tebrik etti. Başarılarının daim olmasını dileyen İl Müdürü Gümüş, yeni şampiyonluk haberlerini heyecanla beklediklerini ifade etti.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum