Tepki gören tadilat; bu döneme yetişecek mi?;

Tepki gören tadilat; bu döneme yetişecek mi?

Geçtiğimiz Kasım ayında tadilata giren ve bir çok velinin, çocuklarının farklı okullara gönderilmesi sebebiyle şikayetçi olduğu Vali Aydın Arslan Ortaokulu'nda çalışmalar sürüyor......

Güçlendirme çalışmaları sebebiyle öğrencilerin farklı okullara aktarılmasından dolayı bir çok velinin şikayetçi olduğu Vali Aydın Arslan Ortaokulu’ndaki çalışmalar devam ediyor.

İl Millî  Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırlanan okulları ve deprem güçlendirmesi çalışmaları devam eden Vali Aydın Arslan Ortaokulu'n da  incelemelerde bulundu.

 İncelemelere İnşaat ve Emlak Hizmetleri´nden sorumlu Şube Müdürü Sayın Hasan Sarıahmetoğlu eşlik etti. Yapılan  ziyarette okul müdürü  ve onarım yapan firma yetkililerinden bilgiler aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, yaptığı açıklamada;  " İlimizde güçlendirme çalışmaları devam eden okulumuzu yerinde inceleyip yetkili kişilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Güçlendirme çalışmaları  devam eden okul inşaatlarının en kısa sürede bitirilip yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz "dedi.

Müdür Gümüş,  çalışmaların planlanan şekilde devam etmesinden dolayı ilgililere teşekkür etti.    

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum