Önder, son yolcuğuna uğurlandı;

Önder, son yolcuğuna uğurlandı

Geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 43 yaşında hayatını kaybeden Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Önder için Belediye Başkanlığı önünde tören düzenlendi...

Geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 43 yaşında hayatını kaybeden Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Önder için Belediye Başkanlığı önünde tören düzenlendi.

Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanı Emin Çınar, İGM Başkanı Güray Parçal, İlçe Belediye Başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, STK başkanları ve çok sayıda sevenleri katıldı.

“DAVA ARKADAŞIMI KAYBETTİM”

Yapılan duaların ardından duygularını ifade eden Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu; “Benim güzel kardeşim giderken bile güzellik yaptı, öyle gitti. 7 kişiye can oldu. Diyecek fazla bir şeyim yok. Sözün bittiği yerdeyiz. Çok erken oldu ama takdiri ilahi herkesin bir günü var. Hepimizin başı sağ olsun. Kastamonu güzel bir evladını kaybetti. Ben yol arkadaşımı, dava arkadaşımı kaybettim” dedi

“7 AİLEYE ORGANLARIYLA YAŞAM UMUDU OLDU”

Aile adına konuşan İsmail Hakkı Önder’in eniştesi Niyazi Sinsi; “Onunla hukukumuz kardeşlikten farksızdı. Geçirdiği talihsiz bir rahatsızlıktan dolayı 2 hafta süren tedavi çabalarına rağmen kardeşimi kaybettik. Yaşadığımız acı tarifsiz. Yerinin doldurulması imkansız. Allah mekanını cennet eylesin. Bu acı süreçte gördük ki, Kastamonu’da sevmiş. Bunu tedavi sürecinde her an hissettik. Hakkı yaşam savaşını kaybetti ama derdine derman bekleyen 7 aileye organlarıyla yaşam umudu oldu. Allah ona toplum için iyi bir insan, ailesi için hayırlı bir evlat nasip etti” ifadelerini kullandı.

Kastamonu belediyesi önünde düzenlenen törenin ardından merhumun cenazesi Nasrullah Camii’ne getirildi. İkindi Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gümüşlüce’deki aile kabristanlığına defnedildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum