Vali Meftun Dallı; Kastamonu’ya uğurlandı;

Vali Meftun Dallı; Kastamonu’ya uğurlandı

......

Derince Kaymakamlığı görevini yürütürken çıkan valilik kararnamesi ile Kastamonu Valisi olarak atanan Meftun Dallı, Kocaeli Valiliğinde yapılan programla yeni görev yerine uğurlandı.

10 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. Derince Kaymakamı Meftun Dallı da çıkan kararname ile Kastamonu Valisi olarak atandı. Dallı için bugün Kocaeli Valiliğinde uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başta olmak üzere İl Jandarma Komutanı Yavuz Selim Kapancı, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve il müdürleri katıldı. Meftun Dallı programda kendisine gerçekleştirilen tebrikleri kabul etti.

YAVUZ: ‘’BENİM GÖREV SÜREM BOYUNCA İLK OLDU’’

Uğurlama töreninde ilk olarak konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz şunları söyledi: “Bu şehirde görev yapan çok kıymetli meslektaşlarımız var. İstanbul kaymakamlarının vali olmasına alışkınız ama bir Kocaeli kaymakamının vali olarak atanması benim görev sürem boyunca ilk kez oldu. İnşallah bundan sonrada kentimizdeki meslektaşlarımızı başka illere uğurlamak nasip olur. Meftun Valimizi böyle güzel bir şekilde uğurlamanın sevinci içinde olduğumu ifade etmek istiyorum. İlçemize ve ilimize yapmış olduğu hizmetler sebebiyle ayrıca Valimiz Meftun Dallı’ya teşekkür ederim.”

 

DALLI: ‘’GÜZEL HATIRALARLA AYRILIYORUM’’

Kastamonu Valisi olarak görevlendirilen Meftun Dallı kendisi için gerçekleştirilen uğurlama töreninde şunları söyledi: ‘’Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’a çok teşekkür ederim. Burada görev yaptığım iki yıllık süre boyunca bize çok rahat bir çalışma imkanı sundu. Her zaman yol göstererek tecrübelerinizi paylaştı. Meslektaşlarımı ne zaman görsem ve arasam sıkıntım gitti ve huzur buldum. İl müdürlerimiz tüm imkanlarını bizlerle paylaştı. Buradan güzel duygu ve hatıralarla ayrılıyorum. Meslek hayatımın en güzel iki yılını Kocaeli’de geçirdim. Gittiğimiz yerde de inşallah Allah bizi mahcup etmez.” Dedi.

 Program Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kastamonu Valisi olarak atanan Meftun Dallı’ya hediye takdimi ile tamamlandı. (Özgür Kocaeli)

 

 

 

Kaynak: Özgür Kocaeli

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum