Belediye konservatuarı kurulacak;

Belediye konservatuarı kurulacak

Kastamonu Belediyesi Konservatuarı kurulacak. Kastamonu Sanat Kurulu ve Kastamonu Belediyesi'nin istişareleri sonucunda ortaya çıkan proje, belediye tarafından da desteklenecek...

Kastamonu Belediyesi Konservatuarı kurulacak. Kastamonu Sanat Kurulu ve Kastamonu Belediyesi'nin istişareleri sonucunda ortaya çıkan proje, belediye tarafından da desteklenecek.

Kastamonu Sanat Kurulu Başkanı Yılmaz Cesur,'' Kastamonu Sanat Kurulu Başkanlığı’mızca yapmış olduğumuz proje Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu tarafından kabul edildi. Yapmış olduğumuz projenin kabul görmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Belediye Başkanlığı Kültür Müdürümüz Sayın Melih Nural ile görüşmemiz sonrası projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadık, sanat kurulumuzun hocalarından Sayın Gülcan Kara Erdem hanım efendi ile dosyamızı hazırlayıp en kısa zamanda belediye başkanımız ve kültür müdürümüz ile de istişare edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Kastamonu Belediye Konservatuarı Kuruluşu da bu sayede İnşallah gerçekleşmiş olacak. Tüm emeği ve katkısı geçen ve geçecek olanlara da şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum